Els Amigurumis i jo


Hi havia una vegada un follet anomenat TUMPUKY al que li agradava molt remenar fils i agulles. Tant, que un día va quedar enterrat sota una muntanya de llanes i el pobre no sabia com sortir. Així que es va a posar a demanar auxili mentre agitava els braços de manera desesperada i, vet aqui, de sobte, tota aquella llana que havia remenat, s'havia convertit en un ninotet! Des d'aquell moment, el follet es va dedicar amb cos i ànima a teixir ninotets que regalava a tots els seus amics, a aquells que ell estimava més, per que els fessin companyia.

dimarts, 15 de gener del 2013

El follet (de foll), és un personatge mitològic català. Rep també d'altres noms segons les contrades i característiques específiques. Éssers sempre relacionats com a habitants de cases, guarden certa relació amb els lars, déus familiars, divinitats menors, en el panteó romà, als quals se'ls feien ofrenes com a protecció de la casa i dels seus habitants. Se'ls atribueix un caràcter entremaliat, burleta i juganer. Aquest que he teixit, protegirà a tots els seguidors del bloc i cóm no, és la imatge d'aquesta pàgina.


El follet, es un personaje de la mitología catalana. Recibe también otros nombres según la región y las características específicas. Seres siempre relacionados con las casas, guardan cierta relación con los lares, dioses familiares, divinidades menores, en el panteón romano, a los cuales de les hacían ofrendas para la protección del hogar y sus habitantes. Se les atribuye un carácter travieso, burlón y juguetón. Este que he tejido, protegerá a todos los seguidores del blog y, como no, es la imágen de esta página.


FOLLET TEIXIDOR
(patrón propio)

2 comentaris:

  1. Genial el cuento de presentación del blog y chulísimo el duende con su mini labor.
    Saudos desde mi osera
    mamaosa©

    ResponElimina
  2. Muchísimas gracias. Sin la ayuda del foro nunca habría conseguido hacer un amigurumi sin patrón. El esfuerzo es de todos.😀

    ResponElimina