Els Amigurumis i jo


Hi havia una vegada un follet anomenat TUMPUKY al que li agradava molt remenar fils i agulles. Tant, que un día va quedar enterrat sota una muntanya de llanes i el pobre no sabia com sortir. Així que es va a posar a demanar auxili mentre agitava els braços de manera desesperada i, vet aqui, de sobte, tota aquella llana que havia remenat, s'havia convertit en un ninotet! Des d'aquell moment, el follet es va dedicar amb cos i ànima a teixir ninotets que regalava a tots els seus amics, a aquells que ell estimava més, per que els fessin companyia.

divendres, 28 de desembre del 2012

L'EXISTÈNCIA DEL BLOC



Hola a tothom,

Amb la impagable ajuda de la Irene, la meva neboda, poso en marxa un nou projecte, la creació d'aquest bloc, per poder compartir amb vosaltres tot el que aprenc en aquesta etapa de la meva vida. Vull  oferir les meves labors a tots aquells que vulguin gaudir de detalls atesans, cada un d'ells surt diferent per moltes vegades que es faci amb el mateix patró. Això es deu a que son treballs manuals, fets amb molt amor i una mica de paciència. Espero que els gaudiu tant com jo!

Si necessiteu qualsevol cosa, podeu contactar a 



elfolletteixidor@gmail.com



Hola a todos,

Con la impagable ayuda de mi sobrina Irene, pongo en marxa un nuevo proyecto, la creación de este blog para poder compartir con vosotros todo lo que aprendo en esta etapa de mi vida. Quiero ofrecer mis labores a todos aquellos que quieran disfrutar de detalles artesanos, cada uno de los cuales sale diferente por muchas veces que se teja el patrón. Esto se debe a que son trabajos manuales, hechos con mucho amor y un poquito de paciencia. Espero que los disfruteis tanto como yo!

Si necesitais cualquier cosa, podeis contactar en



elfolletteixidor@gmail.com 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada